Urmatorul Need for Speed in 2018

Electronic Arts a anuntat ca un nou joc din franciza Need for Speed va fi lansat anul viitor dupa ce ultimul joc din serie a fost lansat in 2015. Se considera astfel ca perioada de asteptare de aproximativ trei ani va fi in beneficiul jocului pentru ca fanii acestuia isi vor dori mai mult sa ia contact cu noua varianta.

Intr-o declaratie facuta saptamana aceasta, directorul executiv al Electronic Arts, Andrew Wilson, a spus ca s-a ales o perioda mai lunga de asteptare pentru a se putea concentra mai mult pe inovare si pentru a oferi o experienta imbunatatita gamerilor. Acesta mai spune ca decizia de a intarzia aparitia noii variante a jocului a fost una buna deoarece noul Need for Speed va fi cel mai bun joc dintre toate care au aparut pana acum.

Prima versiune a jocului a aparut pe piata in 1994, iar cele mai apreciate variante au fost cele din 2005 si 2006, adica cele care s-au numit Most Wanted si Carbon. Practic toti cei care erau jucatori in acea perioada au jucat cel putin o data aceste jocuri.

Nu stim mai multe detalii in afara de faptul ca vom avea un nou joc din aceasta serie pana la sfarsitul lui martie 2018. Denumirea lui va fi anuntata probabil spre finalul anului, odata cu alte detalii. Nu stim inca nici ce studio va dezvolta noul joc. In ultimii cinci ani acesta a fost dezvoltat de Ghost Studio.

Insa, ne putem astepta ca jocul sa se poata juca pe cat mai multe platforme. Este evident ca acesta sa fie disponibil pe calculatoare si laptopuri, cum de asemenea ne putem astepta sa fie disponibil pe mai multe platforme precum Sega Saturn, PlayStation sau Nintendo. De asemenea ne mai putem astepta la variante pentru dispozitive mobile, evident nu in variante la fel de complexe precum cele pentru restul platformelor.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *