Un nou film Batman cu un alt regizor

In ianuarie, Ben Affleck anunta ca nu va mai regiza urmatorul proiect independent Batman. Se raporteaza chiar ca un nou regizor a primit o oferta pentru a-l inlocui pe Affleck.

Conform ultimelor zvonuri se pare ca Warner Bros i-a facut o oferta lui Matt Reeves.

Publicatia Deadline afirma ca Warner Bros. a oferit postul regizorului Matt Reeves, care a mai regizat filmele Cloverfield, Dawn Of The Planet Of The Apes si War For The Planet Of The Apes.

Tot conform raportului celor de la Deadline, se precizeaza ca Chris Terrio, cel care a scris Argo, a finalizat rescrierea scenariului pentru nou film Batman, care temporar se va numi The Batman.

Affleck va detine in continuare rolul principal in filmul Batman, insa nu il va mai regiza.

Sunt anumite personaje care ocupa un loc special in inimile a milioane de spectatori. Pentru a face acest rol, am nevoie sa ma concentrez, sa joc cu pasiune si sa dau tot ce e mai bun. Imi este foarte clar ca nu pot face doua lucruri deoadata la nivelul foarte ridicat care mi se cere

A declarat Affleck in ianuarie, atunci cand a anuntat ca nu va mai regiza filmul.

In luna august, Affleck lansa o inregistrare test cu Deathstroke, care a fost confirmat ca fiind personajul rau din film. O saptamana mai tarziu, se confirma faptul ca Joe Manganiello a primit rolul.
Ben Affleck a jucat pentru prima data rolul lui Batman in 2016 in Batman v Superman. Vara aceasta va juca din nou acest rol in Justice League.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *