Star Trek Beyond, vazut, placut

Am fost si eu ieri ca tot omul si am vazut in premiera Star Trek Beyond, ce-l de-al treilea film al seriei de cand cu reboot-ula din 2009. De data aceasta n-a mai fost director JJ Abrams, ci Justin Lin, cica ar fi un protejat de-al lui Abrams. Bai si aceasta schimbare cred ca a fost buna, deoarece filmul a fost demential, o fi si din cauza ca Justin e ceva mai tanar si probabil si idei ceva mai bune.
star_trek_beyond_film2

Ce nu mi-a placut la Star Trek Beyond

In primul rand 3D-ul mult bagat pe gat la mai orice film nou in cinema. Serios, chiar nu mai exista lansare de film non 3D?
In Pitesti, si in Cinema Trivale (aici am fost eu) si in CinemaCity momentan filmul ruleaza doar 3D, ceea ce este frustrant pentru un miop cu dioptrii de de aproape -2, este al naiba de incomod sa porti o a doua pereche de ochelari (cei 3D) peste ochelarii de vedere, plus ca efectul 3D nu se vede asa clar. La un moment dat ma lovise si o durere de cap de credeam ca o sa ies din sala. Si cam asta-i ce nu mi-a placut, este a doua oara si ultima data cand mai merg la un film 3D.

Ce mi-a placut la film

In principiu cam tot, de la actiune pana la poveste si prestatia actorilor. Putine momente moarte au fost in care m-as fi putut plictisi.
Prestatia actorilor, comandantul Spock interpetat de Zachary Quinto si Karl Urban in rolul lui Bones, astia doi fac un combo minune, sunt comici, teribil de comici. Ei mi-au placut mie in mod special, ca in rest cam toti si-au interpretat cu gratie rolul. A si sa nu uitam de Jaylah interpretata de Sofia Boutella, misto de tot gagica.
A fost un film plin de actiune si amuzament, efecte misto chiar daca 3d-ul mi-a dat dureri de cap.

Recunosc ca nu am vazut serialul vreodata, iar filmele din 2009 si 2013 nu m-au surprins atat de mult, dar dupa ce l-am vazut pe cel de anul acesta, mai ca mi-as procura de undeva toata colectia si m-as baga la un movie marathon de vreo saptamana. 😀

Mai multe nu va spun ca ar fi spoiler alert si prefer sa vedeti filmul cu ochii vostri inainte, in schimb va mai las o data trailerul ca poate sunteti curiosi.

2 Comentarii
  1. iulie 24, 2016
    • iulie 24, 2016

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *