Samsung va notifica toti detinatorii de telefoane Galaxy Note 7 sa le returneze

Daca, din absolut cel mai absurd motiv, inca detii un telefon Galaxy Note 7 si nu ai apucat sa il returnezi, cu siguranta ar trebui sa te grabesti. La urma urmei, de ce sa iti asumi riscul de a utiliza un telefon care ar putea exploda in orice moment sau, mai rau, sa iti provoace arsuri?

In ciuda numeroaselor avertismente date de compania Samsung si a importantei din ce in ce mai crescute cu privire la pericolul telefoanelor, exista un tip de clienti care fie nu cunosc detalii legate de problema cu care s-ar putea confrunta, fie sunt extrem de incapatanati.

Oricum ar fi, Samsung are o solutie – notificarile de tip push. Pentru a scadea numarul posibilelor cazuri nefericite, este de asteptat ca si compania sa realizeze o actualizare la toate modelele Galaxy Note 7, initial doar in Statele Unite ale Americii. Astfel, utilizatorii vor fi avertizati in mod repetat, prin notificari de tip push sa returneze telefoanele, in cazul in care nu au facut-o deja.

Aceasta solutie nu doar va feri utilizatorii de pericol dar, in plus, va scapa Samsung de orice raspundere juridica. S-a observat ca cei ce utilizeaza reteaua Verzion au interactionat deja cu actualizarea, astfel ca nu ar trebui sa mai treaca mut timp pana cand ceilalti utilizatori vor putea sa beneficieze de acest update.

Notificarea adusa in discutie va instiinta utilizatorii ca folosesc un potential telefon nesigur, cerandu-le sa il returneze sau sa il schimbe cat mai repede posibil. De asemenea, acest update va introduce o pictograma verde in forma de baterie pe display-ul telefonului, fiind totodata considerat semn distinctiv. Astfel, orice telefon cu acest mic icon va putea fi utilizat fara nici un fel de problema, intrucat aceasta reprezinta modalitatea prin care se va putea face diferentierea intre telefoanele sigure si cele nesigure.

Intrebarea care se ridica este daca aceste notificari isi vor face treaba – respectiv daca utilizatorii telefoanelor Galaxy Note 7 vor urma sfatul si vor returna telefoanele, sau nu. Un citat extrem de interesant spune ca un cal poate fi dus la apa, insa nu poate fi fortat sa bea. Asemanator, comportamentul consumatorului este usor de pus in comparatie – daca clientii nu doresc sub nicio forma sa returneze telefoanele, tot ceea ce poate face gigantul Samsung este sa memoreze activitatea fizica a acestor persoane ceea ce, daca stam sa ne gandim mai bine, nu este neaparat o idee atat de rea.

Sursa www.ubergizmo.com

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *