Samsung a inceput sa livreze Android Nougat pe Galaxy S7

Problema s-a rezolvat, update-ul este din nou disponibil.
Se pare ca datorita unor probleme, update-ul la Andoid 7 Nougat a fost temporar blocat pentru telefoanele din seria Galaxy S7.

Despre telefoanele Samsung au aparut mai multe informatii in spatiul public. Spre deosebire de alte dati avem mai putine zvonuri si mai multe informatii oficiale. Ieri compania a anuntat cauza exploziilor telefoanelor Galaxy Note 7. Se pare ca problema ar fi doar la baterii. Cu toate acestea, comerciantii care au vandut acest model de telefon le cer clientilor sa il returneze si sa nu recurga doar la schimbarea bateriei.

Lasand la o parte acest scandal pe care Samsung a parut ca il intretine nejustificat prin amanarea explicarii lui, avem o veste buna pentru cei care detin mai multe tablete si smartphone-uri ale acestei companii, printre care Galaxy S7 si S7 Edge.

Samsung a anuntat ca a inceput sa livreze actualizarea sistemului de operare la versiunea Android 7.0, cunoscut si sub denumirea Nougat, pentru mai multe dispozitive mobile. Anumiti utilizatori din Europa si China sustin ca au primit deja update-ul. Acesta va fi livrat prin intermediul internetului astfel incat utilizatorii nu trebuie sa faca nici un efort in afara de acela de a avea conexiune la internet.

Exista si o veste proasta. Livrarea va fi facuta mai intai la cei care nu au dispozitive blocate intr-o anumita retea GSM. Cei care au tabletele sau telefoanele blocate, adica nu pot folosi decat o cartela SIM dintr-o anumita retea, vor trebui sa mai astepte pana cand reteaua respectiva va declara ca update-ul a trecut testul operatorului.
Dispozitivele care vor primi update-ul vor fi Galaxy S7, S7 Edge, S7 Edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A with S Pen, Galaxy Tab S2, Galaxy A3 si Galaxy A8. Din pacate unele dintre aceste dispozitive mobile ar putea astepta chiar si un an pana sa primeasca actualizarea sistemului de operare, care pare a fi unul mult imbunatatit.

Androit 7.0 vine cu o noua grafica pentru interfata TouchWizz si va include un filtru de lumina albastra pentru protejarea ochilor. Vom putea schimba rezolutia ecranului si vom avea la dispozitie mai multe profiluri de optimizare a consumului de energie.

Legat de acest update au existat mai multe zvonuri. Se vorbea ca update-ul va fi facut pe 17 ianuarie insa Galaxy S7 si S7 Edge vor sari direct la versiunea Android 7.1.1. Primul zvon legat de data update-ul s-a adeverit. Cel legat de faptul ca S7 si S7 Edge va sari peste versiunea Android 7.0 nu s-a adeverit. Din primele informatii exista utilizatori din Romania, Marea Britanie, Belgia si China care au primit actualizarea sistemului de operare de pe Galaxy S7 si S7 Edge la varianta Android 7.0.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *