Samsung Galaxy S9 – zvonuri legate de design

Ramane tot mai putin timp pana la lansarea urmatorului flagship Samsung, mai exact Galaxy S9 si apar tot mai multe zvonuri, iar unele vechi par a se confirma.

Conform rapoartelor recente, Galaxy S9 va pastra in linii mari un aspect foarte asemanator modelului din aceast an, S8. Acesta va avea un display de tip 18:9 Infinity Display.
Practic cand veti auzi Galaxy S9 va puteti gandi la varianta S a telefoanelor Apple.

Una dintre schimbarile de design pe care le va aduce, conform zvonurilor, este pozitionarea senzorului de amprenta. Pe actualul S8, senzorul de amprenta este pozitionat in laterala dreapta a camerei foto. Pe noul Galaxy S9 se pare ca senzorul va fi pozitionat sub camera foto, asa cum si-au dorit majoritatea de la inceput.

Desi acest lucru nu este confirmat pana la lansarea oficiala a Samsung, acest zvon pare sa fie intarit de o poza a unei carcase de Galaxy S9 aparuta din greseala pe o retea de microblogging chineza.
galaxy s9 posibil design

Din poza putem vedea un decupaj diferit, ceea ce indica pozitionarea led-ului flash si a senzorului de puls in partea dreapta a camerei. Totodata decupajul pentru camera este mai lung pe verticala, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la un sistem de camere foto dual sau senzorul de amprenta pozitionat sub camera. Cel mai probabil cea de a doua varianta.

No Responses

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *