Quake Champions, primul trailer la gameplay

In urma cu ceva timp, mai exact in luna iunie, compania id Software au dezvaluit numele noului joc din seria Quake, Quake Champions.
Spre deosebire de versiunile anterioare Quake, noul joc va introduce un sistem de clase diferit pentru fiecare personaj. Acest lucru inseamna ca modelul ales nu va fi diferit doar prin aspect, dar va avea si un impact asupra modului de joc. Cred ca fi asemanator cu eroii din Overwatch.

Pana acum am vazut un trailer al jocului care arata destul de bine si multi dintre noi suntem curiosi de felul cum se joaca noul Quake.
Vestea buna este ca cu ocazia Quakecon-ului din 2016, a fost prezentat si un gameplay oficial, iar acesta a fost primit foarte bine de catre fani.

Quake a fost intotdeauna un FPS de viteza, spre deosebire de alte jocuri de acelasi tip ce se bazeaza pe pozitionare, camuflaj, ambuscada samd. Fanii seriei chiar aveau nevoie ca acestia sa vina cu ceva nou. Personal niciodata nu mi-a placut genul acesta de joc rapid, dar vazand trailerul parca ma face sa il incerc.

Trailerul gameplay-ului este perfect in a le aminti jucatorilor ce tip de FPS este Quake. Conform declaratiilor companiei Bethesda:

In spiritul vechiului Quake, vei avea un arsenal de arme puternice si unice, fiecare dintre ele fiind familiare pentru jucatorii vechi de Quake. Nu va exista o limita pentru munitie sau pentru numarul de arme pe care le poti cara.

Acestea fiind spuse, versiunea beta cu acces limitat pentru Quake Champions va fi disponibila de anul viitor. La versiunea finala putem avea de asteptat pana in anul 2018. Personal cred ca pana la jumatatea anului viitor va aparea. Daca anunti un joc in vara lui 2016 si il lansezi 2 ani mai tarziu, interesul pentru el va scadea considerabil.
Dar pana atunci haideti sa ne bucuram de primul trailer al gameplay-ului:

Gameplay trailer Quake Champions

Pentru a fi la curent cu updateurile, va recomand sa va abonati pe site-ul oficial.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *