Pokemon Go – update cu peste 80 de monstri noi

Actualizare: Pokemon Go versiunea 0.57.2 este in sfarsit pe piata. Update-ul introduce o harta pentru modulul de noapte, noi Berries (fructe de padure), noi mecanismne de intalnire si – ceea ce am asteptat cu totii – 80 de noi Pokemoni! Citiți toate noutatile in prezentarea de mai jos și nu uitati sa cautati noua versiune in Magazinul Play.

In urma cu 2 saptamani, cand Niantic Labs a anuntat evenimentul de Ziua Indragostitilor pentru Pokemon Go, ne-am intrebat deschis de ce dezvoltatorul nu a depus eforturi mai repede pentru a aduce modificari substantiale de la lansarea jocului in iulie 2016. Ei bine, se pare insa ca acest lucru tocmai ce s-a intamplat in urma cu o saptamana.

Acum cateva luni, persoanele care au avut curiozitatea sa intre in codul jocului au descoperit dovezi ca peste 100 de noi creaturi Pokemon urmau sa fie adaugate la Pokemon Go. Dupa cum s-a dovedit, Niantic a adaugat doar cateva noi creaturi in luna decembrie. Saptamana trecuta, dezvoltatorul a precizat ca vor fi adaugati peste 80 de noi creaturi, care provin de la consola de jocuri Pokemon Gold si Pokemon Silver. De asemenea, unele creaturi Pokemon vor avea unele variante specifice de gen (sex), pentru a fi gasiti si capturati. In plus, fata de toti noii Pokemoni pe care ii veti putea gasi ascunzandu-se in cartier, unii dintre Pokemonii mai vechi din regiunea Kanto vor fi in masura sa evolueze in creaturi din regiunea Johto, cu ajutorul unor elemente de evolutie care pot fi gasite in sectiunea PokeStops.

Din fericire, dezvoltatorul insa face mai mult decat sa arunce doar aceste noi creaturi in joc. Niantic spune ca Pokemonii pot reactiona acum in moduri noi si diferite atunci cand veti incerca sa-i prindeti. De asemenea, jucatorii pot obtine noi Berries si Poke Balls direct din ecranul de intalnire cu noi elemente de carusel. Vorbind despre Berries, sunt adaugate doua astfel de elemente noi. Unul dintre acestea, Nanab Berry, va incetini un Pokemon, astfel incat va creste oportunitatea de a-l prinde. In cazul in care utilizati cel de-al doilea element nou, denumit Pinap Berry si apoi prindeti un Pokemon, veti primi o suma dubla de Candy fata de cea pe care ati fi primit-o in mod normal. In cele din urma, tot ca elemente de noutate, puteti accesa unele noi avatare, ce includ mai multe palării, tricouri, pantaloni si alte articole.

Intr-un interviu recent cu John Hanke – CEO la Niantic Labs, acesta a declarat pentru Waypoint ca noile modificari esentiale ce vor fi aduse jocului, inclusiv tranzactionarea de monstrii, luptele unu la unu intre jucatori si un sistem sala de sport de lupta sunt inca in lucru. Sa speram ca nu va trebui sa asteptem foarte mult pentru a ne bucura de aceste noi provocari.

Daca ati jucat Pokemon Go, dar apoi l-ati abandonat, credeti ca aceasta infuzie importanta de noi creaturi va va determina sa incepeti sa-l jucati din nou? Daca da, acceseaza acest link pentru a intra in Play Store si a te bucura de ultima actualizare a jocului Pokemon Go!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *