Noul macOS Sierra este disponibil pentru download

Noul sistem de operare macOS Sierra, realizat sub egida Apple, este un produs asteptat si dorit de foarte mult timp. Datorita unui marketing gestionat la nivel inalt, momentul venirii pe piata a fost deseori amanat si totusi neblamat de clienti.

Chiar daca la evenimentul de anul acesta din 7 septembrie, gigantul Apple nu a facut publica data lansarii pentru macOS Sierra, compania a actualizat site-ul dedicat pentru a confirma momentul aparitiei ultimei inovatii in materie de sistem de operare. In acest sens, corporatia Apple a promis ca macOS Sierra va fi disponibil din 20 septembrie 2016 si, dupa cum se vede, s-a tinut de cuvant. Sistemul de operare Sierra este disponibil acum pe site-ul oficial Apple, iar tu il poti descarca pe Mac-ul tau compatibil imediat.

Dezvoltand o serie de sisteme de operare cu operabilitate din ce in ce mai larga si mai profunda, compania Apple reuseste sa atinga pe zi ce trece noi evolutii. O mare schimbare pe care o vei observa imediat in calitate de utilizator obisnuit al computerelor de tip Mac este numele actualizarii – total diferit. In ciuda denumirilor cu care Apple ne-a obisnuit pentru o perioada lunga de timp, fostul brand OS X a fost inlocuit cu ceva nou. Gigantul Apple a decis sa il ridice la standardele iOS si watchOS, prin schimbarea denumirii in macOS Sierra.

Cei care au un computer compatibil, pot accesa imediat Mac App Store pentru a descarca sistemul de operare. Acest upgrade este oferit de companie gratuit, astfel incat orice persoana detinatoare a unui computer Mac compatibil va fi capabila sa intre in posesia ultimei actualizari a software-ului de la Apple.

Cu toate ca acest upgrade suna foarte tentant, anumite lucruri trebuie luate in vedere pentru a nu ne trezi cu suprize. Astfel, doar pentru a fi in siguranta, nu uita sa faci un backup computerului tau inainte de a instala actualizarea. Sansele ca ceva sa mearga prost sunt foarte mici, insa intotdeauna e mai bine sa stii ca esti in siguranta decat sa ajungi sa iti para rau.

Printre caracteristicile noi regasite in noul software Sierra si, totodata, aduse in discutie, se regaseste si Siri, asistentul digital personal Apple, care va fi disponibil si pentru Mac. Data fiind popularitatea acestuia, compania a decis sa calibreze aspectele tehnice necesare, pentru ca si Siri sa inceapa sa fie folosita si pe desktop sau laptop, nu doar pe telefon sau tableta.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *