Filme mult asteptate 2016, partea I

Prima jumatate a anului 2016 a trecut si a fost plina de filme bune, cred ca sf-urile si actiunile au dominat topurile, dar lucrurile sunt abia la inceput si pentru cea de-a doua parte a anului mai sunt destule filme care sa ne duca imaginatia pe noi culmi. In ordine crescatoare dupa data lansarii, avem urmatoarele filme mult asteptate:

Ghostbusters

In 1984 se lansa primul film al seriei, 5 ani mai tarziu aparea ce-l de-al doilea film, iar anul acesta, mai exact pe 15 iulie, franciza revine.
Un nou regizor, Paul Feig, decide sa salveze New York-ul de fantome intr-o comedie supranaturala alaturi de o distributie mai tanara printre care, Chris Hemsworth, Melissa McCarthy, Kristen Wiig si Kate McKinnon.

Star Trek Beyond

Echipajul USS Enterprise exploreaza cele mai indepartate colturi ale spatiului necartografiat, unde vor intalni un nou inamic misterios ce ii va pune pe ei si principiile Federatiei la grele incercari. Ne vom reintalni cu Chris Pine in rolul capitanului Kirk, frumoasa Zoe Saldana in rolul lui Uhura, Karl Urban in rolul lui Bones si nelipsitul Zachary Quinto in rolul domnului Spock. Putem vedea filmul pe marile ecrane incepand cu data de 22 iulie.
Recomand sa vedeti filmele anterioare inainte pentru ca povestea sa aiba sens, Star Trek (2009) si Star Trek Into Darkness (2013)

Suicide Squad

In distributia lui Will Smith, Margot Robbie, Cara Delevingne, Ben Affleck, Jai Courtney samd.
Din criminali devin eroi peste noapte. O agentie guvernamentala secreta recruteaza raufacatori cu super puteri din inchisori cu scopul de a ii trimite pe acestia in misiuni sinucigase sub forma unui fel de echipa dereglata. Reusita misiunilor inseamna achitarea pentru faptele lor, iar esecul este egal cu moartea. Data lansarii pentru Romania este de 5 august. Abia astept filmul si tind sa cred ca va fi unul foarte bun, mai ales ca Warner Bros nu dau gres cu astfel de productii.

Anthropoid

Un film istoric bazat pe o poveste adevarata a Operatiunii Anthropoid, o misiune din Al Doilea Razboi Mondial ce a avut scopul de asasinare a Generalului SS, Reinhard Heydrich, principalul arhitect din spatele Solutiei Finale si al treilea om ca putere in stat imediat dupa Hitler si Himmler. Data lansarii 12 august pentru SUA.

Hell or High Water

In distributia lui Ben Foster si Chris Pine, avem doi frati, un tata divortat si un fost condamnat ce recurg la masuri disperate pentru a salva ferma familiei lor din Texas.

Ben-Hur

Un remake al filmului din 1958 in care un print evreu este tradat de cel mai bun prieten al sau de origine romana. Acesta este vandut ca sclav, dar se reintoarce dupa ani pentru a se razbuna pe tradatori. Povestea nu pare foarte interesanta, dar cum joaca Morgan Freeman in el, cu siguranta nu este un film de ratat. Data lansarii este 19 august pentru SUA.

War Dogs

Un film de comedie bazat pe o poveste reala, War Dogs, prezinta situatia a doi tineri David Packouz (Miles Teller) si Efraim Diveroli (Jonah Hill) ce castiga de la Pentagon un contract in valoare de 300 milioane de dolari cu scopul de inarmare a aliatilor Statelor Unite ale Americii din Afghanistan. Filmul este asteptat sa apara pe marile ecrane pe 19 august.

No Responses

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *