Casti audio licentiate pentru noua consola Project Scorpio

LucidSound a anuntat ca a obtinut prima licenta acordata unor casti audio fara fir pentru noua consola de jocuri Project Scorpio, un proiect ambitios al celor de la Microsoft prin care se vrea crearea de noi standarde in materie de jocuri video, putand fi un candidat important si pentru realitatea virtuala. Numele primelor casti audio licentiate pentru consola este LS35X.

Daca producatorii de jocuri ar putea fie nevoiti sa isi adapteze produsele pentru ca cei care le joaca sa aiba o experienta superioara pe consola Project Scorpio, in cazul celor care produc casti, nevoia nu este chiar atat de mare, insa un produs licentiat in acest sens poate avea un avantaj mare, iar LS35X poate profita de faptul ca sunt primele casti licentiate pentru noua consola Microsoft.

Cei de la LucidSound spun ca au avut in vedere consola Project Scorpio inca din primul moment in care s-au decis sa creeze castile fara fir LS35X. Cu toate acestea ele pot fi folosite si pe alte console sau dispozitive, putand fi conectate si la Xbox One, dar si la PC-uri care au instalat sistemul de operare Windows 10. In ultimul caz e nevoie si de un adaptor wireless.
Desi este primul set de casti audio licentiat pentru Project Scorpio, ne putem astepta ca Microsoft sa lanseze si ei casti audio pentru consola proprie, iar cel mai probabil acest lucru se va intampla, cum de altfel este posibil ca si alti producatori de casti sa obtina licenta pentru produse similare. In cele din urma diferenta ar putea fi facuta de pret, de calitatea sunetului si de numarul dispozitivelor cu care se pot conecta.

In momentul de fata nu stim cand vor fi scoase pe piata castile LS35X, insa ne putem astepta ca acestea sa apara imediat dupa lansarea consolei Project Scorpio, care nu se va numi astfel, iar acest lucru este important de spus. Microsoft nu a dezvaluit inca numele ei, insa stim cand va fi lansata.

Se va intampla pe 3 iunie 2017, in cadrul targului de gaming E3. Ramane insa un mister data in care prima consola isi va cunoaste proprietarul pentru ca s-ar putea sa mai dureze ceva timp de la prezentare. Asteptarea s-ar putea sa fie chiar mai mare decat anticipam deoarece Xbox One S se vinde inca destul de bine. Interesul fata de noua consola ar putea sa scada vanzarile celei lansate anul trecut. In orice caz, peste o luna vom cunoaste toate detaliile legate de Project Scorpio, inclusiv numele pe care il va purta in cele din urma.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *