Campaniile de articole, o strategie SEO care da rezultate

Expertii SEO se concentreaza in aducerea pe piata din Romania a unor servicii calitative de campanii de articole SEO la preturi accesibile chiar si pentru site-urile mici care se afla la inceput de drum. Webmasterii care sunt interesati sa ocupe pozitii de top in rezultatele motoarelor de cautare, au multiple variante de campanii personalizate, chiar si daca bugetul alocat este unul mic.
articole seo
O campanie de advertoriale pe bloguri este printre cele mai eficiente strategii testate si demonstrate, de crestere a pozitiei in motoarele de cautare prin link building.
Link building-ul isi pastreaza in continuare statutul de factor important de ranking in Google, astfel pentru a avea o pozitie buna in motoarele de cautare in 2017, o pagina web trebuie sa primeasca link juice din partea altor site-uri de incredere care au atat page ranking mare cat si vechime.

Campaniile de advertoriale pe bloguri inseamna strategie si planificare atenta

Pentru a se asigura eficienta campaniilor de advertoriale, acestea trebuie sa urmeze anumiti pasi precum:

  • Stabilirea bugetului si a cuvintelor cheie necesare clientului;
  • Scrierea articolelor platite sau in cazul in care clientul se ocupa de realizarea acestora, se va efectua preluarea lor de la acesta;
  • Postarea articolelor care au un continut unic pe multiple site-uri si blog-uri care au fost analizate si selectionate doar in urma indeplinirii criteriilor de calitate a link-urilor:
  • Supravegherea atenta a rezultatelor in rapoarte periodice.

Unul dintre avantajele pe care le ofera serviciul de campanie de advertoriale este bugetul flexibil, astfel ca in functie de bugetul disponibil, webmasterii pot opta sa demareze tipul de campanie care se incadreaza in bugetul de articole pentru seo si in functie de rezultatele obtinute pot scadea sau creste bugetul pe parcurs. In functie de acest buget sunt impartite listele de site-uri cu autoritate si ip-uri diferite alese special pentru a crea un profil de link-uri care nu va atrage penalizari din partea Google.

Piata de SEO din Romania sufera de un deficit de profesionalism la care se adauga si preturile care nu reflecta tocmai calitatea serviciilor. Astfel, este indicat ca inainte de a apela la serviciile de tip campanii de articole SEO, sa se inteleaga ce anume inseamna acest SEO si cum acest serviciu ajuta pagina sa creasca in motoarele de cautari.

Scopul principal al unei campanii de articole platite este cresterea in pozitie pe motoarele de cautare. Cei de la Money.ro au scris mai mult despre acest subiect. Acest rezultat se obtine prin crearea unui profil de link-uri care sa nu atraga nici un fel de atentie negativa din partea Google. De aceea listele de site-uri si blog-uri trebuie sa indeplineasca anumite criterii de calitate precum gazduirea pe servere si IP-uri diferite, permiterea postarii de link-uri dofollow, pastrarea articolelor publicate pe toata durata de viata a site-ului.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *