Battlefield 1, se anunta un succes rasunator

In urma cu cateva zile, cei de la EA au facut publice niste statistici legate de Battlefield 1 in perioada beta a acestuia. Se pare ca jocul a avut parte de un succes de proportii. Acesta a fost cel mai mare open beta din istoria EA, cu peste 13.2 milioane de jucatori de pe intreg globul ce au descarcat jocul si l-au si jucat.
In acest ritm se pare ca Battlefield 1 va fi jocul anului 2016, fara dar si poate.

Ce este Battlefield 1 si ce aduce nou acest joc?

BF1 isi are bazele povestii in Primul Razboi Mondial (WW1), locul unde tehnologia si conflictul la nivel global au schimbat fata razboiului pentru totdeauna.
Acest joc te aduce in mijlocul fiecarei batalii. Poti controla orice vehicul si executa orice manevra dorita, iar aceste lucruri pot schimba rezultatul intregii lupte.
Poti schimba diverse locatii si medii din intreaga lume in misiunea ta. Descopera fiecare parte a conflictului global de pe un tarm pe altul. Du-ti batalia in orasele franceze aflate sub asediu sau poate in spatiul deschis al muntilor italieni Alpi, ori in vastitatea deserturilor din tarile arabe.

BF 1 este foarte diferit fata de titlurile francizei cu care fanii au fost obisnuiti pana acum pe parcursul anilor trecuti. Povestea arunca jucatorii in mijlocul primului razboi mondial si ofera un gameplay nemaivazut pana acum in seria Battlefield.
Primul open beta a avut loc intre 30 august si 8 septembrie. EA a dezvaluit faptul ca mai mult de 13.2 milioane de jucatori au testat varianta beta a jocului pe console PlayStation 4, Xbox One si PC. Sunt curios care ar fi ponderea pe PC tinand cont de faptul ca vanzarea desktop-urilor a avut un trend descendent in ultimii ani.

Cu peste 13 milioane de jucatori in open beta, Battlefield 1 a depasit recordul lui Star Wars Battlefront care a avut putin peste 9 milioane de jucatori. Nici macar mult asteptatul Overwatch nu a putut sa se ridice la acest nivel, acesta insumand un total de 9.7 milioane de jucatori in perioada ob.

Statistici aditionale dezvaluie faptul ca in aceasta perioada, peste 62 de milioane de killuri au fost facute calare, iar clasa de Asalt a fost cea mai populara, peste 30% din jucatori au ales aceasta categorie de lupta. Putin in urma, dar nu foarte mult, a fost clasa Scout (cercetasii), cu un procent de 28%.

Fanii francizei vor mai avea de asteptat foarte putin, mai exact o luna. Jocul este asteptat sa se lanseze oficial in varianta finala pe data de 18 octombrie.
Momentan precomanda poate fi plasata pe Origin si include 3 versiuni:

  • Standard – 60 euro
  • Deluxe – 80 euro
  • Ultimate – 130 euro

Editia Standard este pachetul de baza pentru a putea juca BF1 si include sistemul multiplayer. Pentru a va putea bucura de misiuni calare, este necesar sa cumparati editia Deluxe sau Ultimate. Iar cea din urma, editia Ultimate la 130 de euro ofera in plus un Premium Pass cu diverse chestii.

Mai jos o galerie cu imagini din Battlefield 1

Iar dedesubt un trailer cu gameplay-ul din beta

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *